Солодковершкове масло - це унікальний поживний продукт, який виготовляється шляхом збивання вершків з коров'ячого молока або їх сепарування.
Вершкове масло рідко використовується як самостійна страва, найчастіше воно є складовою частиною в складних стравах таких як: супи, креми, соуси, торти та печиво. Також його використовують для обсмажування деяких продуктів на пательні.
ПРОДУКТИ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ:
Масло легко засвоюється нашим організмом, при цьому воно є досить калорійним харчовим продуктом. Так, в вершкових маслах ТМ «Полтавочка» на 100 г продукту міститься 726 ккал (Масло солодковершкове Екстра "Поживне"), 663 ккал (Масло солодковершкове "Селянське"), 581 ккал (Масло солодковершкове "Бутербродне").
Солодковершкове масло - це традиційний продукт який користувався попитом у наших предків і з кожним днем популярність даного продукту тільки збільшується.